29 | 03 | 2024

Τομέας πληροφορικής

Πατήστε για μεγένθυσηΟ τομέας πληροφορικής δημιουργήθηκε αρχικά στο Τ.Ε.Λ Πρέβεζας το 1995. Αρχικά έκανε χρήση των εργαστηρίων του ΙΕΚ. Μετά την ίδρυση του Σ.Ε.Κ. Πρέβεζας το 1999 αποκτήσαμε τα δικά μας εργαστήρια και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο ΕΠΑΛ Πρέβεζας, την ΕΠΑΣ Πρέβεζας και το ΙΕΚ. Σήμερα διαθέτουμε πέντε εργαστήρια πληροφορικής διαφόρων τεχνολογιών με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τρία εργαστήρια πληροφορικής, εμβαδού 64 τ.μ. έκαστο, στεγάζονται σε νεόδμητο χώρο που κατασκευάστηκε το 2005 και διδάσκονται τα μαθήματα της ειδικότητας.

Τα άλλα δύο εργαστήρια εφαρμογών πληροφορικής 62 τ.μ. και 32 τ.μ. αντίστοιχα, χρησιμοποιούνται για την διδασκαλία του μαθήματος εφαρμογές πληροφορικής της Α' τάξης ΕΠΑΛ, μαθήματα πληροφορικής άλλων ειδικοτήτων που δεν διαθέτουν Η/Υ και το Ι.Ε.Κ.

Πλάνα εργαστηρίων πληροφορικής

Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέα του τομέα πληροφορικής
Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2013 - Τομεάρχης Πληροφορικής

Τα πλάνα των δύο εργαστηρίων πληροφορικής Π1 & Π2, στα οποία οι διδάσκοντες καθηγητές των μονάδων πρέπει να συμπληρώνουν τις θέσεις των μαθητών καθώς και το μάθημα που διδάσκουν.

Πλάνο εργαστηρίου Π1

Πλάνο εργαστηρίου Π2

Επίσης τα πλάνα των δύο εργαστηρίων Εφαρμογών πληροφορικής που βρίσκονται στο ισόγειο.

Πλάνο εργαστηρίου Π4

Πλάνο εργαστηρίου Π5

Χρήστες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μενού Πληροφορικής
Moodle

Σύνδεση με το Moodle του τομέα πληροφορικής. Εδώ υπάρχουν online μερικά από τα μαθήματα πληροφορικής καθώς επίσης και online tests.

moodle image